بهترین ساعت هوشمند زنانه

بهترین ساعت هوشمند زنانه

آشنایی به ساعت هوشمند

این ساعت‌ها عملکردی مشابه ساعت‌های هوشمند کلاسیک دارند، تنها تفاوت آنها این است که می‌توانند به صورت مستقل از گوشی هوشمند عمل کنند.

این به آن معنا است که این ساعت‌ها سیم‌کارت‌خور هستند و اتصال اینترنت آنها از طریق LTE به دست می‌آید. اما آن‌ها نمی‌توانند کاملاً جایگزین گوشی‌های هوشمند شما شوند. چون صفحه نمایش آنها نسبت به گوشی‌های هوشمند خیلی کوچک است که کار کردن با آن‌ها را سخت می‌کند.

ساختار این ساعت‌ها به گونه‌ای است که فضای کافی برای نصب باتری بزرگتر وجود ندارد، بنابراین شارژ آن برای مدت طولانی دوام نمی‌آورد. پس هر روز باید به برق وصل شود.

مزایا و معایب ساعت هوشمند

امکانات خیلی زیاد برای رصد فعالیت‌ها و وضعیت کلی.

شباهت به ساعت‌های سنتی.

صفحه نمایش بزرگ.

سنسورهای بیشتر و دقیق‌تر.

کاربردهای ساعت هوشمند

نوتیفیکیشن

تلفن‌های هوشمند اعلان‌ها را نمایش می‌دهند تا از وقایع یا فعالیت‌های مهم مطلع شوید. انواع اعلان‌ها متفاوت است. دستگاه‌های متصل به تلفن هوشمند می‌توانند اعلان‌های تلفن را روی مچ دست شما منعکس کنند . سهولت ارسال پیام از مچ دست بدون برداشتن تلفن از جیب یا کیف بسیار ارزشمند است. این زندگی شما را ساده می‌کند و باعث صرفه جویی در وقت می‌شود.

عمر باتری

یک نمایشگر بزرگ و با وضوح بالا اغلب یکی از بزرگترین علت‌های تخلیه عمر باتری موبایل شما است. استفاده از ساعت هوشمند مدت زمان روشن بودن صفحه بزرگ را کاهش می‌دهد و می‌تواند تأثیر زیادی در دوام باتری داشته باشد.

تناسب اندام

برنامه‌های تناسب اندام شاید یکی از بزرگترین کاربردهای ساعت هوشمند باشند. ساعت‌های هوشمند مختلف عملکردهای مختلفی را ارائه می‌دهند. بیشتر آنها خدمات تناسب اندام و سلامتی مانند اجرای برنامه‌های بهداشتی ، مراحل ردیابی ، ردیابی ضربان قلب ، نظارت بر خواب و سایر ویژگی‌های مربوط به حسگر را ارائه می‌دهند.

جهت یابی

رفت و آمد در یک شهر ناشناخته هنگام مسافرت با یک ساعت هوشمند بسیار آسان‌تر است. دستورالعمل‌ها به ساعت شما ارسال می‌شوند و به شما می‌گویند چه موقع و کجا بروید. بیشتر ساعت‌های هوشمند دارای GPS برای ردیابی موقعیت مکانی شما یا دریافت هشدارهای خاص مکان هستند.

برای افرادی که در حال حرکت هستند ، ساعت‌های هوشمند می‌توانند بسیار ایده آل باشند. با داشتن یک ساعت هوشمند می‌توان آن را به تلفن هوشمند متصل کرد و سپس از طریق ساعت به همه چیز دسترسی پیدا کرد.

کاربردهای ساعت هوشمند

موسیقی

اکثر ساعت‌های هوشمند دارای یک ویژگی پخش کننده موسیقی هستند که به شما امکان گوش دادن به موسیقی را از طریق تلفن در جیب شما می‌دهد. به عنوان مثال ، اگر آهنگی از موسیقی پخش شود که به خصوص مورد پسند شما نباشد ، می‌توانید به راحتی “بعدی” را در ساعت هوشمند خود بزنید. همچنین می‌توانید مکث کنید ، میزان صدا را تنظیم کنید یا آهنگ بعدی را تنظیم کنید.

ممکن است بی اهمیت به نظر برسد ، اما  این دستگاه واقعاً گوش دادن به موسیقی را آسان می‌کند. همچنین یک ساعت هوشمند معمولی می‌تواند با هدفون‌های بلوتوث همگام سازی شود. بیشتر ساعت‌های هوشمند جفت شده با تلفن‌های هوشمند می‌توانند پخش رسانه را برای شما مدیریت کنند. به عنوان مثال ، هنگامی که با استفاده از AirPods اپل در آیفون به موسیقی گوش می‌دهید ، می‌توانید از Apple Watch خود برای تغییر میزان صدا و آهنگ استفاده کنید.

پاسخ صوتی به پیام ها

ساعتهای هوشمندی که سیستم عاملهای watchOS یا Wear را اجرا می‌کنند از دیکته صدا پشتیبانی می‌کنند.

ساعات خواب و کیفیت خواب

اندازه گیری خواب با مانیتو‌های شتاب سنج ، Gyro و ضربان قلب از دیگر کاربرد ساعت‌های هوشمند است. تولیدکنندگان مختلف از الگوریتم‌های مختلفی برای ردیابی زمان و کیفیت خواب با سطوح مختلف موفقیت استفاده می‌کنند. ساعت‌های هوشمند بهتر می‌توانند بفهمند که چه موقع به خواب رفته و از خواب بیدار شده‌اید. ویژگی Polar Nighly Recharge قادر است در طول شب میزان خواب شما را به شما بدهد و بر اساس آن توصیه‌های آموزشی را به شما ارائه دهد.

اندازه گیری ضربان قلب

ساعت‌های هوشمند امروزه اغلب مانیتورهای ضربان قلب هستند که می‌توانند ضربان قلب شما را از مچ اندازه گیری کنند. اندازه گیری ضربان قلب فواید زیادی دارد. به شما امکان می‌دهد ضربان قلب خود را در حین تمرینات ردیابی کنید و به شما امکان می‌دهد در ناحیه‌ای باشید که سطح تناسب اندام شما را افزایش می‌دهد. مزیت دیگر این است که اندازه گیری ضربان قلب متصل به هوش مصنوعی ممکن است بتواند انواع خاصی از ریتم‌های غیر طبیعی قلب را به طور دقیق تشخیص دهد . اندازه گیری ضربان قلب در حال استراحت همچنین نشان دهنده سطح آمادگی جسمانی شما است .

نوار قلب یا الکتروکاردیوگرام ویژگی است که در برخی از ساعت‌های هوشمند مانند Apple Watch Series 4 در دسترس است. این اندازه گیری دقیق‌تر ضربان قلب را به شما می‌دهد و داده‌های بیشتری را برای تشخیص مشکلات احتمالی مربوط به قلب ارائه می‌دهد.

اندازه گیری فشار خون

اندازه گیری فشار خون یک ویژگی کاملا جدید برای ساعت‌های هوشمند است. این ویژگی برای اولین بار در ساعت هوشمند Omron HeartGuide در ژانویه سال 2019 در دسترس قرار گرفت. ساعت هوشمند اندازه گیری فشار خون اسیلوومتری Omron نیز مجوز FDA را دریافت کرد.

میزان کالری

 از دیگر کاربردهای ساعت هوشمند اعلام کالری سوخته است و براساس فعالیت شما مانند دویدن ، اندازه گیری‌ها در حین انجام فعالیت‌ها محاسبه می‌شوند.

پیدا کردن تلفن و کلید

با استفاده از ” Find Your Phone” در ساعت‌های هوشمند ، می‌توانید در عرض چند ثانیه به سرعت تلفن خود را پیدا کنید. برای استفاده از ساعت هوشمند خود برای یافتن کلید ، تنها چیزی که نیاز دارید این است که یک کلید یاب تخصصی را به کلید خود متصل کنید ، برنامه کلید یاب را در ساعت هوشمند خود نصب کنید و هر زمان که بخواهید کلید خود را پیدا کنید ، روی آن کلیک کنید.

معایب ساعت‌های هوشمند چیست؟

عمر کوتاه باتری

بسیاری از مردم از عمر باتری محدود ساعت‌های هوشمند شکایت دارند. این مسئله اصلی برخی از ساعت‌های هوشمند است که دوام باتری آنها فقط 1-2 روز است. بنابراین حتماً عمر باتری واقعی دستگاه را بررسی کنید و به دنبال چیزی بروید که دارای باتری 6 روز به بالا باشد.

اندازه صفحه نمایش

برای برخی از برنامه‌های ساعت هوشمند ، اندازه صفحه نمایش کوچک می‌تواند مسئله ساز باشد. ساعت‌های هوشمند در مقایسه با تلفن‌های هوشمند صفحه نمایش کوچکی دارند. بهتر است به اندازه صفحه نمایش توجه کنید و به آنچه می‌خواهید با دستگاه انجام دهید فکر کنید.

حافظه

میزان حافظه‌ای که ساعت هوشمند شما برای ذخیره اطلاعات دارد بستگی به سایز مموری ساعت هوشمند شما دارد. بنابراین پیش از خرید ساعت حافظه آن را چک کنید تا بعدا در اثر کمبود حافظه برای ذخیره سازی فایل‌‌ها دچار مشکل نشوید.

قیمت بالا

خرید ساعت‌های هوشمند و به خصوص انواع خوب آن می‌توانند برای شما بسیار هزینه بر باشند. بنابراین یکی از معایب smartwatch بالا بودن قیمت خرید آنهاست.

ضد آب نبودن

البته این مورد بستگی به مدلی که خریداری می‌کنید دارد. انواع ضد آب ساعت‌های هوشمند هم موجود می‌باشند

کوچک بودن صفحه تاچ

البته نمی‌توان گفت که کوچک بودن صفحه لمسی این ساعت‌ها از معایب smartwatch است. چرا که هدف کلی از طراحی این ساعت‌ها،جا دادن قابلیت‌های بسیار در یک اندازه بسیار کوچک و مناسب برای حمل بدون دردسرهای اضافه است. اما بهرحال این ساعت‌ها صفحه بسیار کوچکی در مقایسه با گوشی‌های موبایل دارند.

کوتاه بودن عمر باتری

اکثر این ساعت‌ها باتری چندان قوی‌ای ندارند و عمر باتری‌هایشان کوتاه است. البته شما می‌توانید در خرید ساعتتان عمر باتری ان را مد نظر قرار داده و نوعی از آن که طول عمر بالاتری دارد را انتخاب کنید.

نیازمند بودن به موبایل

از معایب smartwatch اینست که با وجود اینکه ساعت‌های هوشمند تا حد امکان قابلیت‌های گوشی‌های موبایل را در خود جا داده‌اند، اما نمی‌توان گفت که قطعا جایگزین مناسب و قطعی برای گوشی‌های موبایل هستند. هنوز خیلی از قابلیت‌های ساعت‌های هوشمند وابسته به گوشی‌های موبایل مانده است. بنابراین خرید یک ساعت هوشمند شما را از داشتن موبایل بی نیاز نمی‌کند.

5/5 - (11 امتیاز)