کسانی که خودشان آقای خودشان هستند و هر زمان که بخواهند کار می کنند، روز یا شب فرقی نمی کند در انتخاب ساعت کار آزاد هستند. به عبارت دیگر ساده ترین تعریف برای فریلنسر Freelancer این است که: یک نفر بدون اینکه به سازمان یا شرکت خاصی متعهد شود، فعالیت تخصصی خود را برای مجموعه های مختلف انجام دهد و کارفرمای خود را بسته به نیاز تغییر دهد.
شرایط فریلنسری
نحوۀ همکاری فریلنسرها بسته به شرایط بسیار متفاوت است. می توانند مستقل کار کنند یا توسط شرکتها به دیگران معرفی شوند. عقد قراردادی رسمی وجود ندارد و کاملا پروژه محور است.
درآمد از راه فریلنسری
میزان درآمد فریلنسرها بنا به مهارت ، تجربه و زمینۀ کاری به روش های مختلف توسط کافرما پرداخت می شود. به صورت روزانه، ساعتی، پس از پایان کار، گرفتن بیعانه قبل از شروع کار دستمزدشان پرداخت می شود.
دوره آموزش فریلنسر شدن – برای شرکت در دوره اینجا کلیک کنید
فریلنسینگ Freelancing
فریلنسینگ Freelancing درلغت به معنای آزادکاری است. اصطلاح فریلنسینگ بیشتر در حوزه های ادبی و علمی مورد استفاده قرار می گیرد و به عقیدۀ برخی نظریه شناسان وابسته به دانش و فرهنگ است. نویسندگی، ویراستاری، هنرپیشگی، موسیقی، برنامه نویسی کامپیوتر، طراحی، تصویرگری، مترجمی، بازاریابی، تولید فیلم و محتوا همه و همه از زمینه های مربوط به فریلنسینگ به شمار می رود. که در این میان نویسندگی، تبلیغات، طراحی و مترجمی طرفداران بیشتری را به خود اختصاص می دهد.
در سالهای میانی قرن بیستم با توسعۀ صنعت چالش های جدیدی به وجود آمد، با ظهور اینترنت و گسترش وب، فعالیت فریلنسرها هم افزایش یافت. این افزایش چنان جدی و چشمگیر بود که امروزه اصطالحی به نام Economy Freelancer یا اقتصاد فریلنسرها شکل گرفت. برآوردها حاکی از آن است که یک سوم کل نیروهای کار کشور آمریکا به صورت فریلنسر فعالیت می کنند.

امروزه ما بیشتر شاهد این نوع از همکاری هستیم زیرا در این شغل سن و سال مطرح نیست. در هرسنی که باشید می توانید کسب درآمد کنید. فریلنسرها می توانند در آن واحد برای چند کارفرما کار کنند. از مهارتهای مختلف برای پول درآوردن استفاده کنند. مخصوصاً فریلنسری برای کسانی که دوست ندارند با افراد سرو کله بزنند بسیار ایده آل به نظر می رسد. محیط کار نیز به دلخواه خودشان است. فقط کافیست که علاقه، مهارت و توانایی خود را کشف کنید، آنها را پرورش داده و شروع به کار کنید. البته اگر خواهان و درآمد هستید این نکته را در نظر داشته باشید که بازار در کدام بخش رونق بیشتری دارد و میتوانید کسب درآمد کنید. در این صورت نیاز به استعداد یا مهارت خاصی ندارید فقط باید آموزش ببینید و وارد بازار کار فریلنسرها شوید. هرچه حرفه ای تر شوید پولدارتر خواهید شد. مسلماً در این شغل مانند دیگر شغلها مشکلاتی خواهید داشت اما به جرأت میگویم که در فریلنسینگ نکات مثبت به منفی اش می چربد.
برای شرکت در دوره فریلنسری اینجا کلیک کنید.